Wednesday, February 23, 2011

Demonstreaza-ti cultura !


Drumul dinspre Mendoza catre Santiago de Chile traverseaza Anzii pe la 3000 m altitudine, de-a lungul caii ferate “Ferocarilu’ Preteniei” care uneste Argentina de Chile. Din pacate, frumosul simbol al prieteniei dintre popoare a cazut in paragina pentru ca doar argentinienii au construit bucata lor.
Ferocarilu prieteniei, un fel de Bumbesti-Bumbesti

Fapt divers: Pe aici nu se zice “Cinci alpinisti…” ci “Doi andinisti…”. Normal, nu ?

Demonstreaza-ti cultura in toaleta autobuzului: util si placut !
Cateva imagini de pe acest drum:

cand a vazut asta, i s-a facut rau si a cerut un sana rece

Soldati, facand gestul care se invata primul la armata argentiniana

Restul pozelor aici:
Am intrebat-o pe Dra Pusha daca-i plac Anzii. A bombanit ceva cu “cam erodati”, si si-a exprimat dezamagirea ca de ce lipseste un complex turistic al sindicatului sau macar ceva statiune de tratament, si unde dracu-s brazii, la ce mai ai munti si vai ? Dupa care era sa plece autobuzul fara ea ca se dusese sa caute un bar lactovegetarian (voia sa bea un sana) intr-o mica statiune de dupa granita. Dupa aceea am aflat de ce era asa suparata, aflase (de pe twitter) ca nepotelul ei are oreon si o saptamana n-au stiut nici doctorii ce are, pai pe vremuri doctorii erau doctori !

2 comments:

  1. Frate ce drum... Cand l-a vazut Transfagarasanul a serpuit grabit intr-o gaurica sa se ascunda...

    ReplyDelete
  2. cultura, ca ma roade-deh... in toaleta autobuzului. adicatelea dupa sana artizanala de lacto-bar, tot pe marginea drumului fara de tufis!
    nota(1)

    (1) calatoria ruta 40

    ReplyDelete