Saturday, February 5, 2011

Bariloche 2 si altele


Dupa inca cateva zile in Bariloche, am aflat de la Dra Pusha ca orasul ii aminteste foarte mult de statiunea balneo-climaterica Olanesti,  unde mergea inainte cu colecistul si Dna Petcu de la birou. Partea climaterica este similara, dar partea balneo lipseste – am petrecut ore intregi cautand impachetari cu namol. Nu stiu cum se zice exact “la bai” in spaniola, si ne tot trimit astia la veceuri publice.
Am intalnit un baiat care mergea la tzara la bunici in Patagonia, si ma gandeam ca suna mai cool decat “langa Focshani”. M-a intrebat unul daca noi in romania mancam tzigani, si i-am zis ca numai muschiul; a plecat repede.

Cateva fotografii din tura pe Cerro Lopez, restul sunt online:
Omagiu precolumbian adus unei fiinte legendare, moshu' cu shapca rosie


O aparitie rarisima, un moshu' cu shapca rosie in libertate!

Incercam si formatul de poze cusute impreuna


Aventuri coolinare
Daca sunteti in Argentina, nu se poate sa nu gustati o Empanada, care este o gogoase umpluta cu carne si/sau branza. Dra Pusha subliniaza ca este de fapt o palida imitatie a shuberecului de Medgidia, pe care il reusea cel mai bine Doamna Istrate de la contabilitate, de mirosea tot biroul asa frumos si a dat retzeta si in Formula AS.

 Iar acum jocul saptamanii, trebuie sa raspundeti in timp record la urmatoarele intrebari si aveti sansa de a castiga un pulover crosetat de Dra Pusha cand era suparata:
- Care este pluralul de la Yamaha ?
- De ce ofteaza camioanele si autobuzele dupa ce se opresc ?
- Care este urmarea de la "Cheliutza reflector..."

Dra Pusha de-abia asteapta sa le corecteze, si-a ascutit creonul roshu de bucurie.

Restul pozelor:

1 comment:

  1. Raspunsuri:
    1. Luatzi Maha
    2. Pentru ca inainte au gura plina de mushte
    3. "...e semn c-ai destul hormon"

    ReplyDelete