Tuesday, February 1, 2011

Asta e mai veche, dar daca atata ati platit, atata vedeti



La cererea cu lacrimi in ochi (dar pe formular standard) a Domnisoarei Pusha, iata ca am ajuns in sfarsit in Argentina, in cautarea lui Jose Armando, a Elodiei Peron si a tinerei stapane Betty cea urata. Practic, cred ca Dra Pusha a vrut sa vada in avans episoadele inca nedifuzate in Romania din toate telenovelele curente, pentru a-si putea impresiona vecinele din scarile A si B cu capacitatile ei paranormale de a prezice de ce s-a culcat de fapt boarfa aia de Esmeralda cu Jose Armando si de fapt ca Maria-Mercedes era mama ei buna, dar fusese obligata sa o abandoneze la nastere pentru ca sa poata sa joace in alta telenovela intr-un rol de slujitoare care de fapt era printzesa. “Sa vedeti voi daca n-o fi asa cum zic eu !”


Dar sa incepem cu inceputul. De fapt, redactia a trebuit mai intai sa isi onoreze datoria de o viata fata de Dra Pusha, si sa cumpere un bilet cu 3 mese pe zi + gustare prin sindicat, la tratament la Baile Phoenix, in Arizona, unde a petrecut cateva zile de neuitat. Preaumilul dvs servitor Fred a folosit acest timp pentru a-si achizitiona echipament de sky-diving.

Ca in filmul ala in care asta vrea sa se razbune ca i-au ucis calul.

Mare lucru nu putem spune despre Arizona si Baile Phoenix, decat ca arata exact ca in filmele omonime. Atasez asa 2 poze, sa nu ziceti ca n-am fost. Cred ca si Drei Pusha i-a prins bine clima calda si uscata, am auzit-o mormaind printre dinti de cateva ori “de-astea avem si la noi” precum si “r-atzi ai dracu cu cactusii vostri”.
Animale domestice uitate la joaca la soare, fara apa.

alte poze acolo: http://picasaweb.google.com/alexstania/Arizona?authkey=Gv1sRgCJPD-ZL_h_7yTg

In urmatorul episod ne vom intoarce la Argentina, ramaneti pe receptie. 

1 comment:

  1. ..tz-ar pozele cu ochiu' de peshte ca nimic nu-i drept in localitatea aia .. Ari Zona.

    ReplyDelete