Wednesday, February 9, 2011

Buze de Erou al Muncii Socialiste

 
Soro,

2 zile cu autobuzul printr-un deshert prafuit, pe un drum semi-neasfaltat; calatoria pe Ruta 40 de la Bariloche la El Chalten este vanduta de agentiile de turism ca o “experienta de neuitat”. Si intr-adevar, calatorii care au proasta idee de a bea iaurt "artizanal" la unicul restaurant din oraselul pierdut Perito Moreno, pentru a se imbarca intr-un autobuz fara toaleta la un drum de 12 ore unde nu gasesti o tufa dupa care sa te ascunzi… Preaumilul dvs servitor Fred a avut aceasta proasta inspiratie, si in mod clar nu este o calatorie pe care o va uita prea curand.
In afara de asta, am vazut multi guanaco, un fel de lama mai mic si mai al dracu’, cunoscut pentru blana calduroasa, buzele senzuale, scuipatura precisa si limbajul colorat pe care il suporta din partea turistilor scuipati. Este singurul tip de llama care poarta sosete crosetate din propria lui blana.

Ah, si niste pasari mari ca niste dropii care alearga de colo colo in mod total dezorganizat. Ca un fel de canguri, doar ca nu zboara.


In continuare, cateva poze de la El Chalten, un satuc de munte la poalele muntelui Fitz Roy.

Fitz Roy in ciatza
Un ghetar mic dar ambitios

El Chalten, orasel fara GSM care "aduce a Sovata"

English isnt't speaking


Restul pozelor din Chalten-Fitz Roy:




No comments:

Post a Comment