Friday, January 18, 2013

Mentosan of a beach


Brazilia e foarte tare, dar America e singura tzara in care managementul si relatiile publice pot inversa sensul timpului. De exemplu, un reprezentant al lui Micutzul Romney (ala cu dosarele pline cu femei care a iesit semi-presedinte dupa Obama) a declarat ca Romney a "demisionat retroactiv" din managementul firmei Bain Capital (care a avut probleme cu justitia din cauze de coruptie).

Adica, mai pe intelesul tuturor, prin 2002 cand era inca President, CEO si actionar unic, s-a gandit el mai bine, si s-a hotarat sa demisioneze inapoi din 1999. Ce-o fi asa complicat zau ? 
Ma tot intreb ce moaca o avea dobitocul de la PR care a avut ideea asta geniala. Pe de alta parte, arata multe despre opinia partidului republican despre nivelul intelectual al electoratului lor.

 Asa ar trebui sa faca si Antonescu, sa se puna presedinte retroactiv din 2008 sa aiba si el ceva sa-si puna pe CV.

Dar sa terminam cronica braziliana cu cateva imagini shoace. A fost o experienta foarte tare (a lid-popping experience, pentru cunoscatori), cu dormit in autobuze cu "semi-paturi", spalat prin autogari pierdute, mancat in bodegi "la kilogram", ascultat manele braziliene (Forro) si aruncat hartia igienica la coshu de gunoi. Tot ce viseaza omul pentru un concediu de odihna si tratament.



sa-nnebunesc cu familia mea daca nu e cel mai misto ! deasupra e busuioc, nu funingine.

Autobuz simpatic  cu animale care zambesc de zor

"Am spus: STOP. Acum !"

Telecomanda universala de perete in hotelul din Manaus: lumina, TV, aer conditionat,telefon si satelit. De acolo dai drumul si la Internet.

Hotelul Sindicatului din Recife, votat cel mai urat bloc din America de Sud. Macar au avut bunul simt sa-l puna cu spatele la mare

Pentru pervershi, zoom pe el. Clic pe imagine, ca nu se uita nimeni.

De nelipsit la bodega: televizorul cu telenovele: drama si calorii                                                       

Un catzel cu tulburari de identitate
Alegere grea

Va urma...

No comments:

Post a Comment