Thursday, September 27, 2012

Viata ca o Prada (scoasa la reduceri)



Daca va reamintiti, intr-un episod anterior m-am deghizat in sarac ca sa ajung prin ghetou la BART – “Metroul frumos, cu mocheta pe jos”. M-am reintalnit cu Dra Pusha in Republica Socialista Berkeley, unde exista un hotel al sindicatului imbunatatit cu aprobare. Descurcareata ca o gestionara, a reusit sa intre, pentru ca-l cunostea pe magazioner de la tratament la Baile Yellowstone.

Ca sa ne dezmeticim, am mers la un restaurant japonez pe banii de protocol. Dra Pusha e mare amatoare de sushi, dar refuza categoric sa manance peste crud, asa ca i-au propus un sushi la cuptor cu ceva sos rozaliu pe deasupra. “Sushi de crap daca aveti ? Dar sa nu fie prea gras!” A fost cam dezamagita ca nu aveau si mamaliga.

Vine chelneru' dupa 5 minute sa intrebe, cum l-au invatat, daca ne place mancarea: "How is everybody doing ?", Dra Pusha a profitat de ocazie si i-a explicat in detaliu chinezului cele mai recente probleme si suferinte de dupa ultima operatie de fiere. L-a tinut pe bietul baiat in picioare vreo 10 minute, ca nu avea curajul sa-i taie vorba la asa un subiect grav.
"Pai daca ma intreaba ce mai fac, inseamna ca-l intereseaza, nu!?"

In schimb nu prea i-a placut tocanitza de sushi, a lasat in farfurie. Vine iara chelnerezul cu teama imprimata pe fatza (si putin pe verso) si o intreaba daca sa-i aduca o cutie ca sa puna restul de sushi copt. "Chiar te rog maica," rasufla ea usurata, "pune-l tu  intr-o cutie si arunca-l la gunoi."


Si pana una-alta, vreau sa va prezint un superb accesoriu care nu trebuie sa lipseasca oricarui manelist.
 product image


http://www.buy.com/prod/golden-gold-retro-classic-telephone-handset-w-control-button-apple/232947906.html

 Receptorul clasic, de aur, arata ca ai valoare si esti obisnuit cu luxul de mic copil, ca doar nu te-ai imbogatit acu’ doi ani cand ai cantat la nunta la baiatu lu Baronu. Pe de alta parte, Aifonul denota ca tehnologia nu are nicio taina pentru tine sau famelia ta.

No comments:

Post a Comment