Monday, September 10, 2012

O senzatie de libertate care dureaza mai mult

Bai baiete,

Deci... sa va zic ce tzara frumoasa e in America, esti nebun frate ? Ma lashi ???
Pai eu ma simt in America de parca sunt in Occident. Si pe voi va sfatuiesc sa faceti la fel. E asa ca un fel de senzatie de libertate care te scapa cand nu te astepti.

Da' mai intai va povestesc cum am scapat din ghetoul de la Oakland ca sa pot fugi in America. M-am gandit ca daca arat ca un bagabont localnic, poate ma lasa sa ajung pana la metrou fara sa ma faca friptura. Mi-am pus shapca cu cozorocu' la ceafa, mi-am lasat blugii sa atarne sa se vada majoritatea fundului, si am iesit pe strada dand din cap in hip-hop. Taram discret dupa mine un bagaj enorm, dar cum si ceilalti homeleshi aveau carucioare de supermarket pline cu efecte personale, m-am camumflat perfect. Ba chiar ma salutau, ca paream un homeless realizat, sau de bani gata.

Dupa care au inceput brusc sa se planga despre ca viata este grea, ca e greu sa n-ai casa, sa stai pe afara toata noaptea. Dar eu am aplicat tehnicile de motivare a personalului TESA pe care le-am invatat la scoala postliceala de menegement, si le-am explicat ca sunt doar niste porci de occidentali privilegiati. Pai in Romania, aproape toata lumea isi doreste sa traiasca "afara". "Vrem o tzara ca afara" dupa cum zic tovarasii din Comitetu Central. Plus ca nu au probleme ca le vine prea scump intretinerea.

Nu ratati urmatorul numar, in care descoperim Republica Socialista Berkeley !

Comitetu'

No comments:

Post a Comment