Monday, October 1, 2012

Vocea Americei



Mai aveti eggless doamna ?
“Este lipsa eggless-urile.”
Sau:
“ OMG, am ramas fara eggless ! A ramas decat 0% chickenless-free egg salad

Dar sa nu ne ambalam. Multi fidei drept-credinciosi ne-au intrebat unde pot gasi si ei spovedanie online, asa ca am rugat-o pe Dra Pusha sa faca un market research pe subiectul asta (care a mai fost tratat de Formula AS in nenumarate randuri, dar daca nu cititi manualu, cum dracu sa faca din voi oameni).

Iata, in cativa pasi, calea cea mai simpla catre o spovedanie electronica la standarde occidentale.

-      Mergeti creanga prin internet (ca de obicei) si cautati http://www.absolution-online.com/confessional/

- Aveti acolo pacatele organizate pe categorii: capitale, cele 10 porunci, etc. Navigatia pacatelor este placuta si intuitiva.
  
Adaugati in cosul de pacate cele pe care le-ati comis de la ultima spovedanie. Eventual, puteti lua si pacate pe care inca nu le-ati comis, dar pe care intentionati sa le faceti in urmatoarele zile (aveti si optiunea “save for later”, ca pe Amazon) 

Nu puneti prea multe in cos, sa ramana si pentru altii. Daca puneti prea multe pacate, sistemul va adauga automat pacatul lacomiei. 

Cand ati terminat lista, dati clic pe “Spovediti-ma acum”

- Apare pe ecran ce rugaciuni trebuie sa recitati ca sa fiti iertat (de ex. 15 Ave Maria, 4 Frere Jacques, un Desteapta-te Romane – toate strofele, nu numai refrenul, si cu disco dancing daca se poate)

Si gata ! Sunteti like… WOW !

Acest site este gratis (mai baga din cand in cand publicitate la lumanari sau coliva fara gluten), si majoritatea credinciosilor au dat review-uri bune, s-au simtit bine spovediti dupa aceea. Totusi, exista si situri cu spovedanie profesionista, contra cost, care se pare ca au rezultate mai bune, mai ales pentru pacatosi grei sau profesionisti.

Totusi, dupa cum spune Dra Pusha, tot mai bine e clasic cu parintele. “Dai un ban, dar stai in fatza lui”

No comments:

Post a Comment