Tuesday, January 24, 2017

Maica Imprecista si Almanahu' Akbar


Stati jos.

In primul rand, treburi administrative: doresc sa salut cu respect pe cei care au fost la manifestatie impotriva aliantei prostilor cu hotii. Dra Pusha are inca dubii, i-a spus ei o vecina ca totul a fost organizat de tehnocratii masoni ai lui Ciorosh, si ca Tov. Dragnea ar fi un tanar erou al muncii socialiste care "decat" isi apara drepturile omului (de a ne lua pe toti de fraieri).

Dar sa revenim la aspecte practice din Columbia:
Sa ne cultivam putin partea feminina a personalitatii


CAL WASH.Va facem interior-exterior bo$$ ?
Un whisky pentru mine si un suc de morcovi la baiatu'
Columbienii sunt unul dintre cele mai amabile si prietenoase popoare, dar reusesc sa duca filosofia “lasa ca merge si asa” la cel mai sofisticat nivel. Nu am intalnit nici o situatie in care totul sa mearga bine: intotdeauna ceva era stricat, murdar sau rupt.
Totusi, o minoritate din populatie si-a dat seama ca pot exista avantaje sa faci lucrurile temeinic. Din pacate, unul dintre ei este bolnav, iar celalalt este in inchisoare pe o perioada nedeterminata. Dar nu as vrea sa fiu nedrept cu ei: de exemplu, intr-o noapte a fost o ploaie torentiala afara (in camera ploua linistit). A doua zi, patronul a chemat un specialist in acoperisuri care s-a urcat sus, s-a scarpinat in cap, a mutat cateva tzigle si a plecat. Nu stiu ce a facut, dar de atunci n-au mai fost ploi torentiale in regiune.

Amatorii de folclor hip-hop il cunosc probabil pe rapperul Snoop Dogg, care vine destul de des in Columbia. Sigur ati auzit indragitele slagare "Scap-o ca si cum ar fi fierbinte" si "Cioroi cu atitudine"; mai putini cunosc faptul ca intr-o excursie in Columbia, Snoop Dogg si-a ratacit animalele de companie preferate.
Indragitul rapsod, care in curand pregateste un turneu de hip-hop ortodox cu Tudor Gheorghe si Dan Puric. Privirea e nostalgica pentru ca si-a pierdut gainile de concert

Ciuguleau "iarba" linistite  pe o strada din Medellin, inca imbracate cu blana de show. I le-am trimis prin FedEx la Long Beach

Ca peste tot in lume, industria miracolelor este bine dezvoltata in Columbia. Medellin, oras modern si in pas cu timpul, are o intreprindere de miracole ultra-moderna, cu preoti specializati pe domenii: lunea, cuceriri financiare (mai ales de la 7 seara !), martea Tratament pentru Sanatate, si asa mai departe.
Sambata de la 7 dimineata vine responsabilul cu miracole imposibile

Fara nicio legatura, alunele Einstein, care a inventat strigatul "EUREKA" dupa ce si-a muscat limba cu viteza luminii

Stiu ca nu are nicio logica, dar nici voi nu va obositi prea mult.

Fred


No comments:

Post a Comment