Thursday, March 17, 2011

Sarmalute-n foi A4


Dragii mei, acesta este ultima epistola din America Latina, dupa 2 luni de aventuri in care m-au atacat saracii, m-au mancat purecii si bacteriile intestinale, si a fost foarte frumos. Concluzia unanima a Drei Pusha este ca e “ca la noi”, si iata o lista cu argumente intocmita pe o foaie dictando:

1) Restul la magazin se mai da in bomboane
2) Se mai poarta chica gen Ionutz Lupescu. Eu personal credeam ca Lionel Messi poarta asa chica in semn de discret omagiu adus Lu’pescu. (Domnisoara Pusha va da in scris ca este in cinstea nepotului ei Nelutzu Ciucardel, zis si Gunther) Ei bine, se pare ca nu, e una dintre frezele lor nationale, alaturi de codita subtire si lunga la ceafa.
3) Orice magazin care se respecta se auto-intituleste “outlet”– de exemplu deunazi am mancat mancare italiana la un outlet evreiesc de sushi langa cimitirul Recoleta. Ce-i drept ca era din colectia de toamna-iarna 2010 dar a fost ieftina, si cu ocazia asta am aflat ca argentinienii au salvari foarte luxoase.
4) Distantele afisate pe semnele de pe strada par sa fie aproximate ochiometric mai degraba decat masurate, si par sa depinda semnificativ de trei factori:
-         panta strazii respective
-         gradul de oboseala al evaluatorului
-         momentul zilei in care s-a evaluat (inainte sau dupa masa/siesta etc).
5) Inca poti gasi adidashi Mike si casetofoane Panasony la outletul din gara.
6) Mergi mult cu autocarul in care te uiti la filme cu Jacky Chan pe video cu sonoru’ dat la maxim, zi si noapte.
7) Daca intrebi o informatie pe strada, oamenii sunt atat de amabili incat prefera sa-ti dea o indicatie gresita decat sa admita ca nu stiu si sa nu te ajute.

In final, iata o amestecatura de poze rashcaite de pe fundul aparatului:
Programul "Din noroi in Hummer doi" nu a ajuns chiar peste tot...
Dar aici a ajuns !
Puerto Madero si podu' muierii
Sf. preacuv. muc. evlav. Imprecista, intr-o atitudine caracteristica "Nu mai avem, s-au terminat"
Au luat si ei rosu ca era la reducere 
Magazin de animale unguresc
Casca se poarta pe ceafa strengareste, sau pe brat ca o poseta. Daca o porti corect, arata gay (maricon) si te iau amicii cu "Ce faci mariconashule"
 Restul pozelor:

Dar, pentru fideii nostri ascultatori, aventura nu se opreste aici! Ramaneti conectati la aventurile Drei Pusha in America!

Bonus:
La cererea redactiei, impart cu voi primele fragmente din scenariul scris de Dra Pusha, pentru o noua telenovela de senzatie care combina pasiunea latino cu materialismul dialectic intr-un mod cat se poate de confuz.

Carlos Alberto, tanar inginer de succes si de familie buna, este indragostit in mod ireversibil de frumoasa Esmeralda Pusha, sefa de birou la departamentul de resurse umane si dansatoare oarba de tango argentinian in timpul liber. Impreuna, ei reusesc sa inventeze o masina de muls wireless dupa o noapte de pasiune in care nu se intampla nimic.

No comments:

Post a Comment