Saturday, December 28, 2013

pe-asta din Mexic am uitat sa v-o trimit, ceea ce demonstreaza inca o data ca nu sunteti deloc atenti



Treceti la loc, aveti nota 3 in catalog, scrisa cu pixul.

Dupa 2 saptamani de subevaluare reciproca, am ajuns la concluzia ca mexicanii sunt, cultural, undeva intre Caracal si Caracas. Mici la stat dar mari la sfat, beneficiaza in general de mustacioara, par negru lins cu gel, si maieu cu care te imbraci cand vrei sa-ti iei nevasta la palme. Cei mai impetuosi poarta o unghie lasata lunga si cu varf ascutit, in stil autobaza. Se incadreaza in regnul popoarelor patrate si pufoase – de altfel, regii mayasi isi simbolizau puterea sezand pe ostateci sau gadiland in talpa manageri de resurse umane.

Cat despre Dra Pusha, este total incantata ca a gasit o cultura in care bibeloul de portelan din vitrina este respectat cum se cuvine. Dupa mici peripetii in avionul catre Cabo (ba ca o tragea curentul – “sigur e ceva deschis “-, ba ca cineva i-a furat vata din ureche in timp ce dormea), a invatat deja 3 expresii noi :chocolate obscuro (care nu se prea gaseste), enervantes, care inseamna droguri, si se prea gaseste. Al treilea cuvant este francmasoneria, care este un fel de placinta triunghiulara din foietaj care beneficiaza de rahat pe toata lungimea ipotenuzei.

Ma tot bombane Dra Pusha ca imi bat joc de aceasta amenintare serioasa la adresa umanitatii, dar mai ales a poporului roman, care este conspiratia judeo-francmasonerista mondiala – ea stie cum stau lucrurile de fapt si ca nimic nu se intampla din intamplare, ci pentru ca puternica cabala care conduce lumea vrea sa ne omoare, dupa care sa ne foloseasca drept sclavi si “sa ramaie numa ei”. Am impresia ca Dra Pusha a fost recrutata de la Ministerul Spionajului si Iscodirii ca agent triplu ca s astea cu ochii pe fidelul dvs. Fred Abuzescu.

In afara de cultura bibeloului, mexicanii par sa fi adoptat cu un entuziasm suspect cultura pungii de plastic. Unii turisti subliniau ca daca vrei sa mergi in Mexic, e bine sa consideri igiena in prepararea mancarii ca pe o fantezie (preferabil chiar una nefasta).
Totusi, daca pentru dvs. igiena este un considerent major, puteti oricand servi o apa sau un suc la punga de plastic (se suge cu paiul). Pana si farfuriile in care mananci tacos sunt invelite in pungi de plastic inainte de a-ti pune mancarea in ele. N-am inteles daca scopul e sa protejeze farfuria de mancare, sau mancarea de farfurie.Nu mi-e clar nici daca pungile sunt noi sau se spala si se refolosesc, cum facea Dra Pusha inainte sa fie promovata pe linie de Partid.

Voi reveni cu actualitati fierbinti din Egipt unde am fost trimis cu scopuri ascunse. Si pentru numerosii ascultatori care isi doresc sa afle cum arata Dra Pusha, iata o schitza sumara:



Fredutz & Pushica

No comments:

Post a Comment